4 مورد مهم که کسب و کار شما از ظروف یکبار مصرف غذا سود می برد

4 مورد مهم که کسب و کار شما از ظروف یکبار مصرف غذا سود می برد

جعبه های یکبار مصرف ناهار، کاسه های یکبار مصرف سوپ و سایر ظروف سرویس غذا که تنها پس از یک بار استفاده دور ریخته می شوند، برای محیط زیست مضر هستند. در حالی که مطمئناً برخی از محصولات خدمات غذایی وجود دارند که فقط سال ها در محل دفن زباله می مانند، شرکت های زیادی نیز وجود دارند که از مواد زیست تخریب پذیر برای ظروف خود استفاده می کنند. این ها را می توان با خیال راحت دور انداخت یا بازیافت کرد تا یکی از بزرگترین معضلات در مورد محصولات غذایی یکبار مصرف را از بین برد.

با توجه به اینکه ظروف غذای یکبار مصرفی که استفاده می کنید از مواد بازیافتی یا زیست تخریب پذیر ساخته شده اند، مزایای زیادی برای شرکت شما خواهند داشت. در اینجا فقط چند مورد برای یادآوری بیشتر آورده شده است.

1. بهداشتی

یکی از مزایای ظروف غذای یکبار مصرف که ممکن است بسیاری از مردم در نظر نگیرند این است که اغلب بهداشتی تر از بشقاب ها و جعبه های ناهار قابل استفاده مجدد هستند. یک بشقاب یا تکه ظروف را مطمئناً می توان شست و مجدداً استفاده کرد، اما این کار تمام باکتری هایی را که ممکن است باقیمانده باشد از بین نمی برد. در همین حال، ظرف یکبار مصرف غذا تنها پس از یک بار استفاده دور ریخته می شود و احتمال ابتلا به بیماری های ناشی از غذا و آلودگی را کاهش می دهد.

2. صرفه جویی در آب و انرژی

شستن مداوم ظروف قابل استفاده مجدد نیاز به آب و انرژی زیادی دارد. یک ماشین ظرفشویی با اندازه صنعتی که ممکن است توسط یک رستوران بزرگ استفاده شود، هفت تا هشت گالن آب در دقیقه مصرف می کند. این آب می تواند به دمای 180 درجه فارنهایت برسد. در همین حال، ظروف یکبار مصرف مواد غذایی نیازی به شستشو ندارند. آنها صرفا دور ریخته می شوند.

ظروف یکبار مصرف

3. راحتی

دلیل اینکه بسیاری از رستوران‌ها و مشتریان آن‌ها می‌خواهند از ظروف غذای یکبار مصرف استفاده کنند، فاکتور راحتی است. نه تنها نیازی به شستن چیزهایی مانند کاسه و بشقاب سوپ یکبار مصرف نیست، بلکه حتی دلیلی هم وجود ندارد که مشتریان آنها را در رستوران نگه دارند. رستوران‌ها اگر عجله دارند و می‌خواهند بعداً غذا بخورند، می‌توانند غذای خود را با خود ببرند، که به نوعی برای همه افراد درگیر راحت است.

4. نگه داشتن غذا از فاسد شدن

بدیهی است که ظروف غذای یکبار مصرف برای رستوران‌هایی که غذای تحویلی یا بیرون‌آوری ارائه می‌دهند بسیار عالی هستند. اما نه به این دلیل که می‌توان آن‌ها را در مواقعی که دیگر به آن‌ها نیازی نیست، کنار گذاشت. بسیاری از جعبه های ناهار یکبار مصرف برای گرم نگه داشتن غذا در حین حمل و نقل طراحی شده اند. این بدان معنی است که حتی پس از یک سفر طولانی، تازه و آماده مصرف خواهد بود. با این حال به اندازه خوردن یک وعده غذایی به محض تهیه و سرو ایده آل نیست. اما مقدار غذایی را که به دلیل فساد و نگهداری نامناسب باید دور ریخته شود، کاهش می دهد.

به خاطر داشته باشید که در حالی که ظروف یکبار مصرف مواد غذایی مزایای زیادی برای رستوران ها و افراد دارند، باید تا حد امکان از ظروف قابل بازیافت یا زیست تخریب پذیر استفاده کنید. از فوم استایروفوم یک ظرف بیرونی بر تولید می شود. اما وقتی در محل دفن زباله انداخته می شود خراب نمی شود. اگر می توانید به جای آن از ظروف زیست تخریب پذیر “سبز” ساخته شده از کاغذ یا مقوا استفاده کنید. برای محیط زیست خیلی بهتر است

اگر صاحب یا مدیریت یک کسب و کار خدمات غذایی هستید، داشتن ظروف یکبار مصرف یکبار مصرف ضروری است! با بازدید از فروشگاه اینترنتی پکس مطمئن شوید که در حال خرید بزرگترین مجموعه موجود در بازار هستید! در پکس، ما به مشتریان خود کمترین قیمت های تضمین شده را ارائه می دهیم و در همان روز ارسال می کنیم! از همکاری با بهترین ارائه دهنده بسته بندی خدمات مواد غذایی در تجارت استفاده کنید و همین امروز به pakx.ir مراجعه کنید!

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *