3 مزیت عالی استفاده از لیوان و بشقاب یکبار مصرف

3 مزیت عالی استفاده از لیوان و بشقاب یکبار مصرف

اگر در حال خواندن این پست هستید به این دلیل است که در حال بررسی شروع استفاده از محصولات یکبار مصرف هستید و می خواهید بدانید مزایای آنها چیست. در چند هفته اخیر صحبت های زیادی در مورد ظروف یکبار مصرف به دلیل مزایای بهداشتی و ایمنی آن در برابر عفونت های احتمالی مطرح شده است، اما حقیقت این است که فنجان ها و بشقاب های یکبار مصرف مزایای بسیار بیشتری دارند که مردم از آنها اطلاعی ندارند.

مزایای استفاده از لیوان و بشقاب یکبار مصرف چیست؟

می خواهیم مزایای بسیاری را که در استفاده از ظروف یکبار مصرف می دانیم به شما معرفی کنیم و آنها را در 3 گروه اصلی خلاصه کرده ایم.

1. بهداشت و ایمنی برای رستوران ها و کترینگ ها

بیشترین اظهار نظر در این روزهای آخر امنیت کانتینرهای یکبار مصرف در رستوران ها و پذیرایی ها قبل از بازگشایی بوده است. بسیاری از رستوران ها سرویس خانگی را معرفی کرده اند و یا تنها سرویس غذاخوری را جایگزین سرویس میز کرده اند و از ظروف یکبار مصرف برای ارائه غذا و نوشیدنی استفاده کرده اند. این یک روش بهداشتی و ایمن برای اطمینان از عدم تماس ظروف با ویروس است ، زیرا پس از اتمام غذا توسط مشتری دور ریخته می شود.

به این ترتیب لیوان ها و بشقاب های یکبار مصرف کلید ارائه خدماتی سریع و بالاتر از همه ایمن و مطمئن در برابر هشدارهای بهداشتی شده اند.

2. در مصرف آب، محصولات پاک کننده و زمان صرفه جویی کنید

طبق مطالعه Canal de Isabel II (شرکت مدیریت آب مادرید)، میانگین مصرف آب هنگام شستن ظروف با دست در مادرید 88.8 لیتر و مصرف ماشین ظرفشویی 54.2 لیتر است. این بدان معناست که در صورت شستن با دست 2664 لیتر و در صورت استفاده از ماشین ظرفشویی 1626 لیتر آب هدر می رود. هزینه بسیار بالای آب و انرژی با توجه به اینکه تنها بخش کوچکی از کل آب مصرفی یک خانوار است.

مصرف ظروف یکبار مصرف صرفه جویی زیادی در انرژی، آب به شما می دهد و باید در مواد شیمیایی پاک کننده نیز به این صرفه جویی چشمگیر بیفزایید. نه تنها این، بلکه چیزی بسیار ارزشمند را نیز برای خود ذخیره خواهید کرد: وقت خود و کارمندانتان. تمام زمان از دست رفته بعد از ناهار را برای شستن ظروف یا آبکشی و گذاشتن آنها در ماشین ظرفشویی فراموش کنید.

علاوه بر این، همانطور که رستوران خود را دوباره اختراع می کنید و آن را با شرایط جدید تطبیق می دهید، باید کارکنان خود را نیز سازماندهی مجدد کنید. در این مرحله همچنین می توانید شکل ماشین ظرفشویی را ذخیره کرده و آنها را به موقعیت جدیدی که به آنها نیاز بیشتری دارید منتقل کنید. به عنوان مثال، موقعیت‌های جدیدی مانند تهیه‌کننده سفارش یا خدمات مشتری از طریق تلفن یا حضوری در جایی که بیشتر به آن نیاز دارید، ایجاد می‌شود.

در پکس می‌توانید بشقاب‌های یکبار مصرف ارزانی پیدا کنید که به شما در صرفه‌جویی در هزینه و رهایی از دردسر در مواقعی که برای شست‌وشو وقت ندارید، کمک می‌کنند.

3. طراحی متفاوت برای هر رستوران

اگر به لیوان‌ها و بشقاب‌های یکبار مصرف فکر می‌کنید و فقط نمونه‌های سفید معمولی که در سوپرمارکت‌ها فروخته می‌شوند به ذهنتان می‌رسد، باید دیدگاه خود را گسترش دهید و بدانید که انواع ظروف یکبار مصرف برای هر مناسبت وجود دارد. این مانند یک رستوران هندی، یک رستوران ژاپنی یا یک بار تاپاس نیست.

نوع مواد، شکل بشقاب ها و لیوان ها یا رنگ باید با ارزش ها، نوع غذا و دکوراسیون رستوران همخوانی داشته باشد. به این ترتیب شما موفق خواهید شد تصویر برند قوی تری ایجاد کنید و مشتریان شما را به خاطر آن به یاد خواهند آورد. در این صورت ظروف یکبار مصرف با توجه به طرح های متنوعی که ارائه می دهد می تواند ایده بزرگ تبلیغات شما باشد.

این مشکل وجود دارد که فقط یک سری ظروف یک شکل داشته باشید. تعداد زیادی بشقاب یکبار مصرف زیبا برای هر نوع رستورانی وجود دارد و در اینجا می توانید بسیار خلاق باشید و مشتریان خود را شگفت زده کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *